BOKOI-BOKAAL

Zondag, 15 oktober 2017

Op zaterdag 14 oktober jl. werd de 9e wedstrijd in de competitie gevist op het Julianakanaal nabij de brug van Roosteren. In deze wedstrijd werd tevens gevist om de Bokoi-bokaal, welke beschikbaar is gesteld door Frank Bongers van Hengelsport Bokoi. In tegenstelling tot de voorgaande wedstijd was het wateroppervlak als een spiegel met een heerlijk zonnetje, een ideaal weer. Ger Havens en Jos Vaessen hadden de gelukkige handjes voor de kop- en staartpositie. De top 3 van het klassement zaten gebroederlijk naast elkaar, t.w. Ger van Gisteren, Bert Reyinz en Heinz Henz. Vrij rap werden de eerste vissen gevangen zowel grondels als voorns. Een aantal wedstrijddeelnemers ving constant vis, terwijl anderen mondjesmaat een visje wisten te verschalken. er waren zelfs vissers die halverwege geen vis telden, maar dit in de tweede helft van de wedstrijd compenseerden. Bij de top 3 was het Ger van Gisteren die zowel de Koning van 2017 alsook de nummer 3 van het klassement achter zich liet. Bij de weging was het Wim Winteraeken die met een mooi gewicht van 3.945 gram en 27 vissen beslag legde op de 3e plaats. de 2e plaats was voor Jos Vassen met een gewicht van 5.010 gram en 32 vissen. De absolute topper was Heinz Coonen met een mooi gewicht van 6.290 gram en 51 vissen. Heinz is voor 1 jaar de trotse bezitter van de Bokoi-bokaal.