HSV PEIJ BOKAAL

Zondag, 30 september 2018

Op zaterdag 29 september jl. werd de 4e wedstrijd van de competitie gevist nabij de Loskade brug Echt. In deze wedstrijd werd tevens gevist om de HSV Peij Bokaal. Het betrof een eerder afgelaste wedstrijd i.v.m. de extreme weersomstandigheden. Jos Vaessen en Bert Lemmens namen bezit van de kop- respectievelijk de staartpositie. In tegenstelling tot de weersomstandigheden vorige week op hetzelfde parcours was het deze morgen een lust voor het oog. Er was weinig wind met een aangenaam zonnetje en een water als een spiegel. Van meet af aan werd er door iedereen vis gevangen, eigenlijk was het een afspiegeling van vorige week alleen met een andere winnaar. Kwa gewicht en aantal was er niet veel verschil met de vorige week. Piet Cleven was de grote pechvogel deze morgen vanwege een breuk in een hengeldeel. Bij de weging eindigde Harrie Winteraeken op plaats 3 met een gewicht van 2.235 gram en 40 vissen. Op de tweede plaats eindigde Jos Vaessen met eveneens 2.235 gram en 48 vissen, vanwege het grotere aantal. De winnaar van deze wedstrijd en van de HSV Peij bokaal werd Heinz Coonen met een gewicht van 3.770 gram en 45 vissen.