3e Lentewedstrijd

Maandag, 9 juli 2018

Op zaterdag 30 juni jl. werd de 3e en tevens laatste wedstrijd gevist van de Lentecompetitie.Bij zomerse temperaturen werd geloot om de felbegeerde kop- en staartpositie. De gebroeders Winteraeken deden meteen een goede duit in het zakje door zowel de kop(Wim)- als de staartpositie(Harrie) te bezetten. Opvallend deze morgen was de drukte op het water vanwege de beroepsvaart en in kleinere mate de toeristen. Wim was het die als eerste een aardige voorn wist te verschalken maar daarna was het voor hem kommer en kwel, zijn vislijn was meerdere keren verward. Het duurde lang voordat hij weer zijn juiste ritme had gevonden. De vangsten op het parcours waren gedurende de wedstrijd niet geweldig, alleen de grondels gaven wel thuis, Bert Lemmens wist er de nodige te vangen. Bij de weging was het Pierre Golsteijn die beslag legde op de 3e plaats met 17 vissen en 1.070 gram. De 2e plaats was voor Wim Winteraeken met 8 vissen en 1.100 gram. De winnaar van deze wedstrijd werd Harrie Winteraeken met 33 vissen en 2.200 gram. Eindstand deze competitie: 1. Harrie Winteraeken 9 pnt; 2. Heinz Henz 11 pnt.; 3. Bert Lemmens 14 pnt; 4. Ger van Gisteren 21 pnt.; 5; 5. Pierre Nelissen 24 pnt.