PIERRE BOUMANS BOKAAAL

Zaterdag, 21 april 2018

Op zaterdag 21 april werd de 2e wedstrijd gevist van de competitie in de Berghaven te Schipperskerk, tevens werd er revist om de Pierre Boumansbokaal, welke beker beschikbaar is gesteld door de fam. Boumans. Bij een heerlijk zonnetje en weinig wind werd er geloot om de plaatsen, Heinz Coonen en Ger van Gisteren hadden de gelukkige handjes n.m. de kop- en staart positie. In tegenstelling tot de gedane oefensessies bleken de vangsten deze morgen tegen te vallen. Alleen de grondels hadden er zin in en deze werden dan ook in grote getale gevangen. Halverwege waren andere vissoorten dun gezaaid. In de tweede helft werden er toch enkele brasems en voorns gevangen. Duidelijk werd in ieder geval dat de plaatsen voor in het parcours de betere vangstresultaten hadden. Grote pechvogel was Ger Havens die zowel een brasem als voorn loste voor zijn schepnet. Bij de weging was het Bert Lemmens die beslag legde op de 3e plaats met een gewicht van 1.390 gram en 1 vis, de 2e plaats was voor Heinz Henz met een gewicht van 2.090 gram en 26 vissen. de winnaar van deze wedstrijd werd Heinz Coonen met een gewicht van 2.330 gram en 60 vissen. Heinz is voor één jaar de trotse bezitter van de Pierre Boumans Bokaal.