PIERRE STIJNEN BOKAAL

Zaterdag, 31 maart 2018

Op zaterdag 31 maart jl. werd de 1e competitiewedstrijd gevist in de Berghaven nabij Schipperskerk. In deze wedstrijd werd tevens gevist om de Pierre Stijnen Bokaal. Na het aanhoudend koude weer was het vandaag een stralende dag met veel zonneschijn en weinig wind. Heinz Coonen en Wim Winteraeken namen bezit van de kop- en staartpositie. De verwachtingen waren deze morgen niet erg hoog, aangezien de watertemperatuur veel te laag is. Gedurende de wedstrijd bleek dan ook dat het visvolk het liet afweten. Grondels werden her en der wel gevangen en Ger Havens was de enige die een maatse voorn ving. Deze laatste liet in het laatste half uur van de wedstrijd een grote vis ontglippen en verspeelde daarmee met grote zekerheid de overwinning. Jos Vaessen uit Maasbracht ging er met de overwinning van door, hij behaalde een gewicht van 570 gram en 47 vissen. Op de tweede plaats eindigde Ger Havens met 520 gram en 9 vissen. de derde plaats was voor Ger van Gisteren met een gewicht van 380 gram en 16 vissen. Jos Vaessen is vóór een jaar de trotse bezitter van de Pierre Stijnen Bokaal.