KONINGSTITEL H.S.V. PEIJ EN OMSTREKEN

Zondag, 15 oktober 2017

KONINGSTITEL H.S.V. PEIJ EN OMSTREKEN Na een spannende titelstrijd van 9 wedstrijden is nieuweling Bert Reyinz de nieuwe Koning 2017 geworden. Bert heeft deze wedstrijden constant gevist voor een topklassering, hetgeen hem aardig gelukt is, hij heeft niet veel steekjes laten vallen. Voor de plaatsen om het zilver en brons was het tot de laatste wedstrijddag zeer spannend. Het was uiteindelijk Ger van Gisteren die zijn 2 punten voorsprong op concurrent Heinz Henz wist te behouden en daarmee 2e werd in de eindklassering. Het is een mooie competitie geweest met een groot aantal deelnemers. Op zaterdag 18 november wordt de traditionele feestavond gehouden in de Blomehoaf, hierbij zal de Koning gehuldigd worden en ontvangen de prijswinnaars hun gewonnen eremetaal.