7e COMPETITIEWEDSTRIJD

Zondag, 3 september 2017

Op zaterdag 2 september jl. werd de 7e competitiewedstrijd gevist op het Julianakanaal nabij de Mebin brug Illikhoven. De weersomstandigheden waren perfect, hetgeen menige supporter naar de waterkant lokte. De vangsten deze morgen vielen mee, iedere wedstrijdvisser telde meerdere grotere vissen in het leefnet. De grote pechvogel was Pierre Stijnen die een aanbeet kreeg, waarbij hij ternauwernood zijn hengel kon vasthouden. Het lukte hem dan ook niet om in eerste instantie zijn lijn op de molen te draaien. Dit was echt een kanjer, vlak aan de oever verdween de gigant met de onderlijn naar het diepe en een verbouwereerde Pierre achterlatend. Op het laatste gedeelte van het parcours werd de meeste vis gevangen en de deelnemers lagen kort bij elkaar met het gewicht. Na een lange periode van stilte werden er toch een groot aantal voorns gevangen. Bij de weging was het Heinz Henz die op de 3e plaats eindigde met 1.760 gram en 41 vissen. Bert Reyinz behaalde een 2e plaats met 1.765 gram en 24 vissen. Op de eerste plaats met 1.980 en 21 vissen eindigde Jos Vaessen. Een verdiende en duidelijke overwinning.