H.S.V. BOKAAL PEY EN OMSTREKEN

Zaterdag, 24 juni 2017

Op zaterdag 24 juni jl. werd de 4 competitiewedstrijd gevist op het Julianakanaal nabij de brug Illikhoven. In deze wedstrijd werd tevens gevist om de H.S.V.-bokaal. Bij de loting kozen veel wedstrijdvissers voor de vaste stok, ondanks de stevige bries. Pluspunt was de aangename temperatuur. Van meet af aan waren het de grondels die het overwicht hadden. Absolute grondelkoning van deze zaterdag werd Bert Lemmens met in totaal 94 grondels, echter het was helaas niet toereikend voor een top-drie klassering. Een aantal wedstrijdvissers wist toch nog één of meerdere voorns te vangen, maar het was karig. Bij de weging werd geconstateerd dat alle deelnemers vis in hun leefnet hadden. Voor de weegploeg betekende dit een hoop telwerk. Ger van Gisteren eindigde op de 3e plaats met een gewicht van 1.100 gram en 45 vissen. De 2e plaats was voor Heinz Henz met een gewicht van 1.450 gram en 31 vissen. De winnaar van deze wedstrijd werd Bert Reyinz met hetzelfde gewicht van 1.450 gram, echter Bert telde 38 vissen. Hij mag zich tevens de trotse bezitter van de H.S.V.-bokaal noemen.