PIERRE BOUMANS BOKAAL

Zaterdag, 13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei jl. werd de 2e competitiewedstrijd gevist op het Julianakanaal nabij de Mebin te Illikhoven. In deze wedstrijd werd er tevens gevist om de Pierre Boumans Bokaal. Bij aangename weersomstandigheden werd om exact 9.00 uur het startsein gegeven voor deze wedstrijd. De trainingssessies in de voorbije week had volgens de vissers weinig opgeleverd, alleen maar exoten. Spoedig bleek dat de grondels in overtal waren en iedere wedstrijddeelnemer telde dan ook 1 of meer grondels in het net. Bert Lemmens telde op het einde van de wedstrijd 67 grondels in het leefnet. In de tweede helft van de wedstrijd werden er toch door enkele deelnemers grote voorns gevangen. Bij de weging was de 3e plaats voor Bert Reyinz met een gewicht van 1.480 gram en 15 vissen. De 2e plaats was voor Harrie Winteraeken met een gewicht van 1.730 gram en 39 vissen. De winnaar van deze wedstrijd werd Heinz Coonen met een gewicht van 2.100 gram en 39 vissen. Heinz is voor één jaar de trotse bezitter van de Pierre Boumans Bokaal.