1e COMPETITIEWEDSTRIJD

Woensdag, 19 april 2017

Op zaterdag 29 april a.s. wordt de eerste competitiewedstrijd voor leden van de Hengelsport Vereniging Peij en Omstreken gevist op het Julianakanaal Leenaerts-Philippen Sluis Born. Dit in tegenstelling hetgeen op wedstrijdschema is vermeld. Door de omstandigheden ter plaatse is het niet mogelijk om een twintigtal vissers te plaatsen. De competitie wordt gevist over 9 wedstrijden. De 7 beste resultaten tellen mee voor het eindklassement, met als inzet de Koningsbokaal 2017. Er mag gevist worden met de vaste- of de feederhengel. Dit jaar is er wederom gekeken naar een goede bereikbaarheid van het visparcours. In deze eerste wedstrijd wordt tevens gevist om de Pierre Stijnenbokaal. De loting vindt plaats om 07.45, waarna de wedstrijd van 09.00 tot 13.00 uur zal worden gevist. Het bestuur wenst U een goede vangst.